Nachrichten aus Aserbaidschan

De Verenigde Staten hebben aangekondigd dat ze nog eens $ 2 miljard aan militaire hulp aan Oekraïne zullen verstrekken.

Vanaf het begin van de Russische interventie in Oekraïne tot heden Verenigde Staten van Amerika 32 in totaal naar Kiev miljard Beveiligingshulp verleend in USD

Verenigde Staten van Amerika Minister cho biddenToediening aan Oekraïne op 24 februari miljard nog een dollar leger kondigde het hulppakket aan

Het nieuwe pakket bevat munitie voor HIMARS luchtafweerraketsystemen en onbemande luchtvaartuigen.

Er werd opgemerkt dat er ook munitie en uitrusting werd gevonden. Verenigde Staten van Amerika zal door de industrie worden geproduceerd en zal niet onmiddellijk aan Kiev worden geleverd.

Volgens het Pentagon, CyberLux K8, Switchblade 600, Altius-600 en Jump 20 van drones, evenals apparatuur voor oorlogsvoering tegen drones, apparatuur voor radio-elektronische oorlogsvoering, evenals Oekraïne weer Het gaat om het versterken van het anti-aanvalsverdedigingssysteem.

Het pakket omvat ook munitie, systemen voor het opsporen en opruimen van mijnen en communicatiebeveiligingsapparatuur voor 155 mm artillerie-eenheden.

De verklaring van het Pentagon op 24 februari is als volgt:

„Precies een jaar geleden Rusland lanceerde een totale interventie in zijn vreedzame en democratische buurland Oekraïne. Dit jaar de VS en Oekraïne „De vastberadenheid van de andere 50 landen die kwamen helpen, is sterker geworden“, zei hij.

Sinds het begin van de Russische interventie in Oekraïne hebben de Verenigde Staten in totaal 32 aanvallen op Kiev uitgevoerd. miljard Verstrekte USD aan beveiligingshulp.

Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin (Lloyd Austin) zei in een aparte verklaring op 24 februari: Rusland Hulp en steun aan Oekraïne zullen niet worden onderbroken zodat het zijn troepen van zijn grondgebied kan terugtrekken:

Rusland zonder reden tussenbeide kwam in zijn vreedzame en democratische buurland Oekraïne. De brutale oorlogskeuze heeft geleid tot de dood van duizenden onschuldige Oekraïners, miljoenen mensen die hun huizen verlieten, gewond raakten en getraumatiseerd raakten. VN bracht tragedie en terreur in een lidstaat“.

De chef van het Pentagon voegde later toe:

Poetin Hij dacht dat de verdediging van Oekraïne zou instorten, de vastberadenheid van Amerika zou worden verbroken en dat de wereld de rug zou toekeren. Hij maakte een fout. Wat gebeurde er vorig jaar in de regio? Oekraïne De vastberadenheid van de dappere verdedigers is niet aan het wankelen gebracht, en onze vastberadenheid om hen zoveel mogelijk te steunen is niet aan het wankelen gebracht.“

Op 24 februari kondigde het Witte Huis ook nieuwe sancties aan tegen de Russische economie.

Deze sancties 20Richt zich op meer dan 0 natuurlijke personen en rechtspersonen. Deze lijst bevat niet alleen Rusland, maar ook vertegenwoordigers van derde landen die Moskou steunen.

Het Witte Huis zei dat de bijeenkomst van de „Big Seven“ (G7-groep) op 24 februari zal plaatsvinden.

De bijeenkomst zal de onthulling van nieuwe economische verplichtingen bespreken om Rusland verantwoordelijk te houden voor de oorlog.

In deze vergadering zal worden nagegaan of de tot nu toe toegepaste sancties worden nageleefd.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"