Nachrichten aus Aserbaidschan

China zegt dat de crisis in Oekraïne wordt gecontroleerd door de “onzichtbare hand”.

BEIJING, 7 maart (Reuters) – Dat heeft de Chinese minister van Buitenlandse Zaken Qin Gang dinsdag gezegd. Oekraïne De crisis wordt gemanipuleerd door een onzichtbare hand die de verlenging en uitbreiding van het conflict aandrijft.

Qin in Peking van het parlement In de marge van de jaarlijkse bijeenkomst, zei hij, en riep hij op om de dialoog zo snel mogelijk te beginnen.

“Conflicten, sancties en druk zullen het probleem niet oplossen… Het proces van vredesbesprekingen moet zo snel mogelijk van start gaan en de legitieme zorgen over de veiligheid van alle partijen moeten worden gerespecteerd”, zei Qin. gezegd.

van Qin Oekraïne China herhaalt zijn standpunt over oorlog met Peking Europeese Unie Het komt te midden van oplopende spanningen tussen China, dat twijfel heeft doen rijzen over de oprechtheid van China als bemiddelaar wanneer het weigert Rusland de agressor in het conflict te noemen.

Qin zei ook: Verenigde Staten van Amerika Beijing te midden van spraakmakende waarschuwingen over onzekere “resultaten” voor China als het dodelijke hulp naar Rusland stuurt Oekraïne gaf aan geen enkele kant van het conflict wapens.

Laatste updatesChineesCategorieChinees zegt Verenigde Staten van Amerika Als hij zijn manier van doen niet verandert, “zullen er controverses ontstaan”, geïllustreerd artikel BedrijfscategorieAustralisch staatsfonds Verenigde Staten van AmerikaScan, geïllustreerd artikel voor Chinese bedrijven die het risico lopen op sancties

Zie nog 2 nieuwsberichten

“(China) is geen partij bij de crisis en heeft geen wapens geleverd aan beide kanten van het conflict. Dus wat is de basis van dit gepraat over beschuldigingen, sancties en bedreigingen tegen China? Dit is absoluut onaanvaardbaar.”

Ryan Woo meldde; Geschreven door Laurie Chen en Eduardo Baptista; Bewerkt door Christopher Cushing en Lincoln Feast.

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-07 07:55:46
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"