Nachrichten aus Aserbaidschan

Google gaat een steunfonds opzetten voor mediakanalen in Taiwan

TAIPEI, 8 maart (Reuters) – Alphabet Inc ( GOOGL.O ) Google Hij zei woensdag dat hij de komende drie jaar 300 miljoen T$ (9,8 miljoen) zal investeren om de duurzame activiteiten en het digitale concurrentievermogen van de Taiwanese media te stimuleren. Verenigde Staten van Amerika dollars) zal het fonds starten. .

GoogleOm zakelijke transacties uit te voeren in sommige landen, maar niet in Taiwan, en nieuws uitgevers onder druk gezet om voor hun inhoud te betalen.

GoogleHet noemt lokale omroepen “Taiwan News Digital Welfare Fund” om hun digitale publicatiemogelijkheden te versterken. bron van geld Hij zei dat hij zou betalen

De stichting heeft tot doel Taiwanese lokale media te helpen “digitale vaardigheden te ontwikkelen, ervaring op te doen en de Taiwanese media te promoten”. nieuws “Het zal de duurzame ontwikkeling van de industrie helpen ondersteunen.”

“Hoewel Google in de algemene internationale omgeving voor veel uitdagingen staat, blijft Taiwan een resoluut wereldwijd bolwerk”, vertelde Tina Lin, general manager sales en operations bij Google Taiwan, aan verslaggevers in Taipei.

Google zei dat de Taiwanese media-industrie voor een enorme concurrentie-uitdaging staat om zich aan te passen aan het digitale tijdperk en de advertentie-inkomsten van traditionele media. 2003 – 2020Hij verklaarde dat het met 70% was afgenomen.

Laatste updates Wereldcategorie Amerikaanse senator Schumer spreker Hij bekritiseert McCarthy omdat hij de video op 6 januari aan Fox heeft verstrekt. video Artikel met categorie VideoTechnologie Duitsland mag Chinese Huawei en ZTE verbannen van delen van 5G-netwerken – bron, video

Zie nog 2 nieuwsberichten

De inhoud van de venture-internetgigant verschijnt regionaal op Google nieuws ondersteuningsaanbieders en een vergoeding Het markeert zijn laatste poging om mechanismen te ontwikkelen om dit te doen, aangezien het de mogelijkheid loopt dat regeringen regelgeving invoeren om dergelijke mechanismen af ​​te dwingen.

Een Australische wet die de regering machtigt om Google en zijn rivaliserende mediakanalen Meta Platforms (META.O) te dwingen tot overeenkomsten voor het leveren van inhoud, heeft grotendeels gewerkt, volgens een rapport dat eind 2022 door de Australische regering is uitgebracht.

Faith Hung meldde; Bewerkt door Ben Blanchard en Sonia Cheema

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-08 13:36:37
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"