Nachrichten aus Aserbaidschan

Versace bereikt nieuwe hoogten met met sterren bezaaide dakshow in Los Angeles |

LOS ANGELES, 10 Maart (Reuters) – Het Italiaanse modehuis Versace heeft een met sterren bezaaide modeshow neergezet door zijn herfst/winter-modeshow van 2023 te verplaatsen van Milaan naar Los Angeles, drie dagen voor de Oscars van dit jaar.

Open op het dak van het Pacific Design Center in West Hollywood weer De show werd een dag uitgesteld vanwege de zware regenvoorspelling. Tot de uitgenodigde beroemdheden behoorden zangers Dua Lipa, Cher, Elton John en Lil Nas X, acteurs Anne Hathaway, Ke Huy Quan en Demi Moore, en tv-persoonlijkheden Christine Quinn en Tan France.

Gigi Hadid leidde de modellen op de catwalk in een zwarte kokerrok en off-the-shoulder blazer. De collectie van ontwerper Donatella Versace omvat zowel zwarte als oranje en roze kleuren.

Jurken waren meestal kort, gemaakt van zijde en gecombineerd met lange operahandschoenen. Versace spijkerbroeken en jacks voor meer casual opties aanbod gemaakt

Mannen droegen slangenleer, jasjes en overhemden met lovertjes en schoenen met vierkante neuzen.

Laatste updatesWereldcategorieNederlandse historicus vindt middeleeuwse schat met metaaldetector, artikel met galerij, galerijLifestylecategorieWonderful eyes and hotdogs: ‘Alles is overal’ leidt de Oscarrace, fotoartikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

door Hanna Rantala

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-10 16:10:38
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"