Nachrichten aus Aserbaidschan

De Franse bulldog is een kanshebber voor de titel van beste Labrador-hond in de Verenigde Staten.

16 maart (Reuters) – De zachtaardige en lieve Franse bulldog staat bovenaan de ranglijst van de American Kennel Club in 2022, waarmee een einde komt aan het 31-jarige bewind van de Labrador. Verenigde Staten van Amerikaverdiende de titel van meest populaire hond.

De Fransman, met zijn platte gezicht, puntige ogen en vleermuisoren, is het afgelopen decennium gestaag gestegen en bereikte vorig jaar de 2e plaats, volgens de club die het record heeft voor het grootste raszuivere hondenras van het land. . .

De fokker Johnny Danley Jr. uit Atlanta zegt: “Wat is er niet zo leuk aan ze? Het zijn goede vrienden, schattig en tonen grote liefde.“

De Fransen stonden op de 14e plaats in de ranglijst van 2012. De club zei op haar website dat het aantal inschrijvingen sindsdien is vertienvoudigd.

Danley, 2018Hij begon met het fokken van Franse buldoggen als hobby en verkocht ze ongeveer tien jaar aan vrienden voordat hij in 1998 zijn eigen bedrijf opende, Damn Danley Kennels.

Recente Updates Lifestyle categorie Saddams roestende jacht dient als picknickplaats voor Iraakse vissers, artikel met galerij Galerij Lifestyle categorie Charles‘ glazen en borden: Arbeiders bereiden aardewerk voor de nieuwe koning, artikel met galerij

Zie nog 2 verhalen

Maar schat, het is niet goedkoop Prijs:%s Het begint bij $ 3.000.

„Ik heb gehoord dat sommigen van hen verkopen voor $ 1 miljoen. Maar we verkopen aan 9-5 handarbeiders die bereid zijn wat geld uit te geven aan een goede vriend, „zei Danley.

Volgens de club heeft de groeiende populariteit van het ras – en het prijskaartje – geleid tot een toename van diefstallen van Franse bulldogs in de afgelopen jaren. in 2021 Nationaal Bij één krantenkopincident werden twee Frenchies van Lady Gaga gestolen tijdens een ruzie in Los Angeles waarbij de hondenuitlater van de zanger een schotwond opliep.

Danley erkende dat sommige kleine Frenchies gezondheidsproblemen kunnen hebben die hun ademhalingssystemen en ruggenmerg aantasten. Maar hij zei dat de risico’s lager zijn als alleen gezonde honden worden gebruikt.

De koelbloedige Labrador retriever, een voormalige tophond, klimt naar de 2e plaats en heeft nog steeds veel fans voor de 3e Golden Retriever en 4e Duitse Herder. Op de 199e rij wordt de Engelse vos teruggetrokken.

„Dit zijn allemaal geweldige honden“, zegt Ersylan Hughen, fokker en mede-eigenaar van Royale French Bulldogs in Union City, een buitenwijk van Atlanta.

„Ik hou van labs, begrijp me niet verkeerd,“ zei Hughen. ‚Maar de Fransen zijn de beste. Het zijn net kleine mensen. Ze doen je hart smelten als ze naar je kijken.‘

Rapportage in Atlanta door Rich McKay Bewerkt door Matthew Lewis

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-16 21:49:38
Bron – Reuters

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"