Nachrichten aus Aserbaidschan

De Verenigde Staten hebben sancties opgelegd aan bedrijven die drone-onderdelen kopen voor Iran.

De VS is geïnteresseerd in de aankoop van apparatuur die nodig is voor de productie van drones Iraans Iran kondigde nieuwe sancties aan tegen bedrijven en individuen.

Verenigde Staten van Amerika Department of Foreign Assets Control van het Ministerie van Financiën in samenwerking met het Federal Bureau of Investigation Iraans En Kalkoen Het zette de namen van 4 rechtspersonen en 3 personen op de sanctielijst.

Ze worden beschuldigd van het kopen van apparatuur voor de drone- en andere wapenprogramma’s van Iran.

Viceminister van Financiën voor Terrorisme en Financiële Inlichtingen Brian Nelson Hij zei dat de drones en andere wapens die Iran op 21 maart naar zijn aanhangers stuurde een bedreiging vormen voor de regionale en mondiale veiligheid:

„Verenigde Staten van Iran.“ leger Het zal netwerken blijven blootleggen die handel drijven voor het industriële complex, ongeacht het land.“

Verenigde Staten van AmerikaBedrijven die op de zwarte lijst staan, zijn onder meer het in Iran gevestigde Defense Technology and Science Research Center (DTSRC) en Farazan Industrial Engineering, een handelsonderneming die optreedt als expediteur, en de inkoopagenten van het bedrijf.

Verenigde Staten van Amerika Ministerie van Financiën, het handelsnetwerk in kwestie Iraans Het wordt gebruikt door het Ministerie van Landsverdediging en de Logistieke Groep van de Strijdkrachten.

Amerikaanse defensiefunctionarissen zeggen over de drones die Teheran aan Moskou heeft gegeven: Oekraïne gebruikt om civiele infrastructuur en burgers aan te vallen.

Eerder, op 9 maart, kondigde het Amerikaanse ministerie van Financiën sancties aan tegen een netwerk in China.

Dit netwerk is ook belast met de aanschaf van benodigde apparatuur en onderdelen voor de Iraanse dronefabrikanten.

DTSRC Commercieel Manager Amanullah Paydarmaar ook om hem te helpen Murat Bukey En een soldaat Mahmudinamen staan ​​op de zwarte lijst

boukey Europa oorspronghand Paidara en Farazan zijn belast met het leveren van applicaties aan Industrial Engineering voor drone-motoren en grond-luchtraketten.

Trouwens, van Bukey 10naar 0 Europa oorspronghand drone-motoren en 1 miljoen dollar Onbemande vliegtuigonderdelen die de moeite waard zijn voor bedrijven waarvan wordt aangenomen dat ze banden hebben met Iran.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"