Nachrichten aus Aserbaidschan

OVH in Frankrijk breidt uit in India vanwege toenemende acceptatie van de cloud |

20 Maart (Reuters) – Het Franse softwarebedrijf OVHcloud (OVH.PA) heeft zijn eerste datacenter in India gelanceerd en breidt uit in de regio Azië-Pacific om te profiteren van de toenemende acceptatie van de cloud te midden van groeiende zorgen over gegevensprivacy. .

OVH zei dat het nieuwe datacenter in Mumbai Indiase bedrijven zal voorzien van lokale computer- en opslaginfrastructuur om te voldoen aan hun veranderende behoeften op het gebied van gegevenscompliance naarmate India digitaliseert en aandringt op betere gegevensbescherming.

International Data Corporation (IDC), een marktonderzoeksbureau gericht op de technologiesector, voorspelde in december dat de Indiase markt voor openbare clouddiensten zal groeien tot 13,0% in 2026, met een CAGR van 23,1% tussen 2021 en 2026. miljard geschat op $.

“De Indiase markt is een zeer … snel groeiende markt”, vertelde CEO Michel Paulin aan Reuters, eraan toevoegend dat OVH al enkele honderden servers heeft verkocht.

OVH’s strategie Banken zijn van plan om tegen 2024 wereldwijd 15 nieuwe vestigingen te openen, evenals in Sydney en Singapore. Paulin, leningen met hoge schulden en kredietcapaciteit Europa Naast de Investeringsbank 20Hij zei dat € 0 miljoen aan financiering voor de komende vier jaar de groei zou kunnen financieren.

Het bedrijf heeft momenteel meer dan 30 datacenters en meer dan 2.200 medewerkers wereldwijd.

“We zullen doorgaan met rekruteren in India”, zei Paulin, eraan toevoegend dat OVH vorig jaar banen heeft gecreëerd in Mumbai om te trainen en de technische infrastructuur te implementeren.

De effecten van inflatie en de oorlog in Oekraïne zijn talrijk. Europa dwongen hun bedrijven om het aannemen van personeel te ontslaan of te bevriezen. Paulin zei echter dat er nog steeds behoefte is aan digitale en cloudoplossingen.

van OVH Europa Commissie en Frankrijk Paulin voegde eraan toe dat hij over deze kwesties nauw met zijn regering in gesprek is geweest en zei: “De meeste overheidsinstanties begrijpen nu dat het cruciaal is om de problemen op te lossen met de soevereiniteit van deze gegevens.”

grote donderdag Brittannië, Verenigde Staten van Amerika en de Europese Unie hebben aangekondigd dat ze van plan zijn het gebruik van TikTok in Chinese handen op bedrijfsapparaten van staatsbedrijven te verbieden.

Door Olivier Sorgho Bewerkt door Ed Osmond

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-21 04:33:09
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"