Nachrichten aus Aserbaidschan

Coinbase crasht nadat de Amerikaanse SEC dreigt een rechtszaak aan te spannen voor sommige cryptocurrency-producten |

23 maart (Reuters) – Aandelen van Coinbase Global Inc (COIN.O). Verenigde Staten van Amerika Het daalde donderdag tijdens de middaghandel met 15% nadat de Securities and Exchange Commission dreigde de cryptocurrency-uitwisseling aan te klagen voor bepaalde producten.

Wereldwijde toezichthouders houden de cryptowereld nauwlettend in de gaten nadat een reeks spraakmakende crashes vorig jaar meer dan een biljoen dollar wegvaagde van de marktkapitalisatie van de digitale activa-industrie.

Reuters-kaarten Reuters-kaarten

BofA Global Research-analisten zeiden: “Dit is nieuws Verenigde Staten van Amerika„Het illustreert de regelgevende tegenwind en onzekerheid waarmee de cryptocurrency-industrie onder de huidige regering wordt geconfronteerd.“

Analisten van beursvennootschap KBW zeiden in een notitie dat de SEC, die Coinbase bedient met de kennisgeving van Wells, in behandeling is en dat de verhuizing een extreme rally in aandelen van de cryptocurrency-uitwisseling zal veroorzaken.

Vorig jaar verloren de aandelen van het bedrijf 86%, waarmee het beter presteerde dan de sector.

Reuters-afbeeldingen

Het bedrijf zei dat de mogelijke handhavingsactie van de SEC waarschijnlijk verband houdt met de spotmarkt van Coinbase, evenals met de uitzetservice Earn, Prime en Wallet-producten.

Staking is een proces waarbij cryptocurrency-houders vrijwillig deelnemen aan de verificatie van transacties op de blockchain. Deze producten worden over het algemeen zeer gewaardeerd door klanten. aanbod Te doen.

„We hebben de SEC gevraagd om specifiek te identificeren welke activa op onze platforms effecten zouden kunnen zijn, en ze weigerden dit te doen“, zei Coinbase.

Ondertussen zeggen TD Cowen-analisten dat dit de enige manier is om te verduidelijken hoe de wet van toepassing is op crypto-oplossingen. rechtbank Hij zei dat ze ruzie hadden.

Vorige maand boekte Coinbase een verlies in het vierde kwartaal omdat het handelsvolume op de cryptocurrency-uitwisseling onder druk kwam te staan ​​door de daling in de hele sector. Als onderdeel van het herstructureringsplan eerder dit jaar, 20% of ongeveer 950 banen.

Overgeleverd door Manya Saini uit Bengaluru; Bewerkt door Shinjini Ganguli en Devika Syamnath.

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-24 02:41:34
Bron – Reuters

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"