Nachrichten aus Aserbaidschan

Sky News meldde dat het VK binnen enkele weken zijn plan zal aankondigen om immigranten naar militaire bases te verplaatsen.

LONDEN, 25 maart (Reuters) – Brittannië De regering heeft migranten uit hotels geëvacueerd. leger Plannen om ze naar bases te vervoeren en zelfs ongebruikte veerboten zullen naar verwachting binnen enkele weken worden aangekondigd, meldde Sky News zaterdag.

Eerdere aanbevelingen over het gebruik van zomerkampen en slaapzalen toepassen Volgens het rapport is het onwaarschijnlijk dat dit gebeurt.

Het kabinet heeft aangekondigd een einde te willen maken aan het gebruik van hotels als huisvesting voor asielzoekers.

“Als gevolg van de aanzienlijke toename van gevaarlijke en illegale reizen naar het land, zijn we altijd openhartig geweest over de ongekende druk op ons asielsysteem”, zei een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

“We blijven werken binnen de overheid en met lokale autoriteiten om een ​​reeks huisvestingsopties te identificeren.”

Eerder deze maand onthulde de regering details van een nieuwe wet die asielzoekers verbiedt om het Engelse Kanaal in kleine boten over te steken. misdaad geteld, zei hij.

Vorig jaar is het aantal migranten dat aankomt aan de zuidkust van Engeland in de afgelopen twee jaar met 500% gestegen tot 45.000. Premier Rishi Sunak heeft van het stoppen van boten een topprioriteit gemaakt.

Door James Davey Bewerkt door Bernadette Baum

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-25 19:35:57
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"