Nachrichten aus Aserbaidschan

Bloedstollende gebeurtenis in Oeganda! Minister gedood door lijfwacht – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

De Oegandese minister van Arbeid, Werkgelegenheid en Industrie, Charles Okello Engola, werd doodgeschoten door de lijfwacht van het Oegandese Nationale Leger. Er werd aangekondigd dat de aanval plaatsvond in zijn woonplaats in de hoofdstad van Angola, Kampala, en dat Angola zelfmoord pleegde nadat hij was vermoord door een bewaker.

Het is nog niet bekend waarom de bewaker Angola neerschoot of dat er ruzie tussen hen was. Ooggetuigen zeiden dat de lijfwacht over straat liep en in de lucht schoot voordat hij zelfmoord pleegde. Volgens lokale bronnen zijn er mogelijk veel gewonden gevallen bij het incident.

“Vanmorgen ontving ik het trieste nieuws dat Engola is neergeschoten door haar lijfwacht en daarna zichzelf heeft neergeschoten”, zei de Oegandese parlementaire woordvoerster Anita Betwen in een verklaring.

Vertaling“24 UUR”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"