Nachrichten aus Aserbaidschan

In Frankrijk vielen ze de Turkse kiezers aan met een hamer! Terwijl het verkiezingslied ‘Dombra’ van president Erdogan wordt gespeeld… – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

4 Turkse jongeren van 19-20 jaar werden na het stemmen geterroriseerd door de aanvallers. Het was duidelijk dat een van de aanvallers naar de auto van de jongeman rende. Drie mensen werden aangehouden na de hameraanval. De auto van de jongeman raakte beschadigd.

Het stemproces gaat door voor de presidents- en 28e parlementsverkiezingen van 14 mei in Turkije, die in veel landen in het buitenland zijn begonnen.

In Straatsburg, Frankrijk, werd een hameraanval uitgevoerd op de auto’s van 4 Turkse jongeren die het populaire verkiezingslied “Dombra” van president Recep Tayyip Erdoğan speelden en stemden.

Op de beelden die de omstanders hebben gemaakt, is te zien dat de aanvaller op het voertuig af rende en herhaaldelijk met de hamer in zijn hand op het voertuig sloeg.

Hoewel werd vernomen dat de jongeren die werden aangevallen tussen de 19 en 20 jaar oud waren, werd verklaard dat de politie van Straatsburg na de aanval drie mensen vasthield.

NIEUWS.00_11_00_17.Still048

Frankrijk is het tweede land met het hoogste aantal Turkse kiezers in het buitenland.

(UAV)

Vertaling“24 UUR”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"