Nachrichten aus Aserbaidschan

Met de steun van “Baku Steel Company” werd een reeks boomplantacties georganiseerd ter herdenking van de 100ste verjaardag van de nationale leider Heydar Aliyev – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

®De architect en oprichter van Independent Azerbeidzjan, Nationaal leider Heydar Aliyev, heeft altijd bijzonder belang gehecht aan de uitvoering van een regulier beleid ter verbetering van de ecologische situatie in het land, bescherming van het milieu en herstel en versterking van het ecologische evenwicht. Milieubewustzijn bij het publiek. Dit beleid, waarvan de basis werd gelegd door de grote leider, wordt momenteel met succes nagestreefd door zijn gewaardeerde volgeling, de president van de Republiek Azerbeidzjan, Ilham Aliyev, en in ons land worden geplande maatregelen uitgevoerd om het milieu te beschermen en de ecologie te waarborgen. beveiliging.

“Baku Steel Company” CJSC begeleidt en blijft de gedachten en instructies van president Ilham Aliyev en religieus leider Heydar Aliyev implementeren in projecten voor sociale verantwoordelijkheid. Het volgende project ging over de naam van onze onvergetelijke leider en de 100ste verjaardag van zijn geboorte. Om deze reden werd met de steun van het bedrijf een reeks boomplantacties uitgevoerd in de steden Baku en Sumgait als onderdeel van het “Jaar van Heydar Aliyev”.

Bij de actie die werd georganiseerd door de uitvoerende macht en de gemeente Narimanov, werden 100 bomen geplant in het park op de kruising van de straten Ashiq Molla Juma en Gafur Murad van het district met de deelname van CJSC-medewerkers van “Baku Steel Company”. Bakoe stad.

Meteen daarna namen de medewerkers van Baku Steel Company CJSC Pipe Laying Workshop deel aan de actie georganiseerd door de Sumgait Provincial Enforcement Authority. Tijdens de campagne droegen ze bij aan de verbetering van de ecologische omgeving door 100 bomen te planten langs de Vredesstraat van de stad.

Daarnaast namen de werknemers van het bedrijf samen met de voorzitter van de raad van bestuur van het Binagadi-district van Bakoe deel aan de boomplantactie die werd gehouden in de buurt van het wooncomplex Hocasen in het district. In het gebied waar de families van martelaren en veteranen woonden, werden 100 bomen geplant en werden vergroeningswerken uitgevoerd.

Het doel van de reeks acties, waarbij in totaal 300 bomen werden geplant, is om de gekoesterde nagedachtenis van de Opperste Leider Heydar Aliyev, die altijd groot belang hecht aan de bescherming van ecologie en milieugezondheid in het land, te herdenken. de traditie van het vergroenen van de nationale leider, ter bevordering van ecologische cultuur en zorg voor de natuur bij de mensheid.

BSC wit 3 schaal BSC houtbewerker 4 schaal

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"