Nachrichten aus Aserbaidschan

Vorig jaar ontving Mammad Guliyev $ 1 miljoen. Het bedrijf van BOKT dat hij oprichtte, veranderde in nettowinst – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

De niet-bancaire kredietinstelling “NAS Project” LLC van Mammad Guliyev zal haar activa in 2022 met 2 miljoen verhogen. Het steeg tot 613.000 manats.

Banker.azca meldt dat dit in het auditrapport van BOKT staat.

Volgens het rapport stegen de activa van BOKT met 66% in vergelijking met het voorgaande jaar. De belangrijkste reden voor de toename van het vermogen is de leningenportefeuille van 1 miljoen. 2 miljoen van de 477 duizend manats. Er is een toename van 421 duizend manats.

Vorig jaar bedroegen de verplichtingen van de kredietinstelling 1 miljoen. 1 miljoen van de 303 duizend manats. Teruggebracht tot 134 duizend manat.

Dan kan de vraag rijzen waar hij deze fondsen vandaan haalde en leningen verstrekte – dit ging ten koste van het geld dat door de aandeelhouder in de organisatie werd geïnvesteerd. In het laatste kwartaal van 2022 zal door de aandeelhouder nog eens 1 miljoen aan BOKT worden gegeven. Het maatschappelijk kapitaal van AZN wordt belegd.

“NAS Project” BOKT behaalde in 2022 559 duizend manat-rente-inkomsten, zes keer meer dan in 2021. BOKT heeft een nettowinst van 209.000 manats uit het verschil tussen overige baten en lasten. Het eindigde 2021 met een nettoverlies van meer dan 30.000. Schade in het voorgaande jaar kan als normaal worden beschouwd. BOKT heeft een vergunning verkregen van de Centrale Bank om na de tweede helft van 2021 deel te nemen aan de markt.

Laten we u eraan herinneren dat het “NAS-project” BPKT in 2021 werd opgericht door 1,3 miljoen. Mammad Guliyev bezit 100% van de manat-aandelen.

(*een*)

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"