Nachrichten aus Aserbaidschan

“TuranBank” brengt haar aandeelhouders samen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Ter attentie van de aandeelhouders van TuranBank OJSC zal de volgende Algemene Vergadering van TuranBank Open Joint Stock Company worden gehouden op 5 juli 2023 om 15:00 uur om 85 uur, I. Gutgashinli, Baku, Republiek Azerbeidzjan. .

Banker.az deelt mee dat de aandeelhouders, die zichzelf zullen vertegenwoordigen met een vertegenwoordiger, hun relevante volmacht vóór de vergaderdatum bij de Bank moeten indienen.

Adres: Hoofdkantoor van de bank, 85 I. Gutkashinli Street, Baku Tel: (012) 510-79-11, 510-79-22; Index: AZ 1073; ID: 1300016391 Opmerking: De agenda van de vergadering is in de bijlage bij de aankondiging naar de aandeelhouders gestuurd. U kunt dagelijks informatie krijgen op bovenstaand adres.

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"