Nachrichten aus Aserbaidschan

De onderminister van Buitenlandse Zaken van Azerbeidzjan informeerde de Israëlische autoriteiten over de obstakels die Armenië heeft opgeworpen in het vredesproces – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Minister van Buitenlandse Zaken van Azerbeidzjan Gedeputeerde Fariz Rzayev organiseerde op 21 en 25 mei een zakenreis naar Israël en informeerde de autoriteiten van dit land over de obstakels die Armenië heeft opgeworpen in het vredesproces.

Het “Rapport” werd hierover geïnformeerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Azerbeidzjan.

Naar verluidt organiseert F. Rzayev het elk jaar in Israël. Woonde de “Herzliya” -conferentie bij, samen met een aantal Israëlische en Israëlische staatsfunctionarissen. ontmoetingen met vertegenwoordigers van niet-gouvernementele organisaties. Toespraak over de “strategische betrekkingen tussen Azerbeidzjan en Israël” op de “Herzliya”-conferentie Betrekkingen tussen Azerbeidzjan en Israël, regionale kwesties, strategische energie- en transportprojecten uitgevoerd door ons land en anderen informeerde de deelnemers aan de conferentie over de onderwerpen.

Ook plaatsvervangend minister van Buitenlandse Zaken van Israël Ronen Levy, directeur-generaal van het ministerie en adjunct-directeur-generaal van de afdeling Eurazië Ontmoeting met president Simona Halperin. F. Rzayev is een partij bij de vergaderingen huidige situatie in de regio in de periode na het conflict, Azerbeidzjan over de lopende activiteiten voor het tot stand brengen van vrede en veiligheid in de regio en de obstakels die Armenië veroorzaakt deskundig.

Vice-minister, met inbegrip van de strategie van Jeruzalem, en Moshe, werkzaam bij het Security Institute en de Universiteit van Tel Aviv Dayan Centrum voor Midden-Oosterse en Afrikaanse Studies experts, professoren en ontmoetingen gehad met studenten.

Het wordt ook voor het eerst in dit land gehouden door de Israëlische ambassade van Azerbeidzjan. Hij woonde het officiële evenement bij dat ter gelegenheid van de Onafhankelijkheidsdag werd georganiseerd en hield een toespraak.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"