Nachrichten aus Aserbaidschan

Alle buitenlandse stemmen naar Ankara gebracht – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

1 miljoen 783 duizend 107 stemmen gebruikt in buitenlandse missies in de presidentiële 2e verkiezingsronde werden naar Ankara gebracht. De stemmen werden met vrachtwagens naar het ATO Congresium Exhibition Centre gebracht om onder controle te blijven van de partij en YSK-vertegenwoordigers. Nadat het stemproces op zondag om 17.00 uur is afgelopen, worden alle stemmen samen met de andere stembussen geopend.

Alle buitenlandse stemmen naar Ankara gebracht

De stembiljetten, die zijn gecontroleerd en geaccepteerd door de voorzitter van de Overseas District Election Board, worden na afloop van het stemproces op zondag 28 mei om 17.00 uur samen met de andere stembussen geopend.

Alle buitenlandse stemmen naar Ankara gebracht

Aan de andere kant gaan de stemprocedures aan de douanepoorten door tot 28 mei 17.00 uur, net als in de rest van het land.

Alle buitenlandse stemmen naar Ankara gebracht

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"