Nachrichten aus Aserbaidschan

Jeyhun Bayramov ontmoette aartsbisschop Marek Solchinski – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

De Azerbeidzjaanse minister van Buitenlandse Zaken Ceyhun Bayramov had een ontmoeting met aartsbisschop Marek Solchinski en de apostolische nuntius in Ankara, het hoofdkwartier van het Vaticaan.

Het „Rapport“ werd hierover geïnformeerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Azerbeidzjan.

Tijdens de bijeenkomst werd de huidige situatie van het vredesproces tussen Azerbeidzjan en Armenië en de betrekkingen tussen Azerbeidzjan en het Vaticaan besproken.

Het belang van samenwerkingsprojecten in verschillende aspecten, wederzijdse bezoeken en dialoog tussen Azerbeidzjan en het Vaticaan werd benadrukt.

Tijdens de bijeenkomst werden de nieuwe realiteiten die in de regio ontstonden in de periode na het conflict, de herstel- en wederopbouwprojecten die werden uitgevoerd in de van de bezetting bevrijde landen en de stappen die ons land heeft ondernomen om vrede en stabiliteit in de regio te verzekeren, besproken. besproken. De aandacht werd gevestigd op de regio, het openen van alle communicatie en andere zaken, waaronder de ondertekening van het vredesverdrag.

Aartsbisschop Marek Solchinski had grote waardering voor de inspanningen om wederzijds begrip, broederschap en solidariteit tot stand te brengen tussen vertegenwoordigers van verschillende religies van Azerbeidzjan.

Tijdens de bijeenkomst wisselden de partijen ook van gedachten over andere kwesties van wederzijds belang.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"