Nachrichten aus Aserbaidschan

Kılıçdaroğlu schold Erdoğan uit en zei: „Ik ben helemaal zwart.“ Hij is een lafaard. – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Kemal Kılıçdaroğlu, de presidentskandidaat van de Nationale Alliantie, deelde een video op zijn sociale media-account en beschuldigde president Erdoğan van bittere woorden, waarin hij zei dat hij voortdurend te maken kreeg met verboden en obstakels. Kılıçdaroğlu zei: „Ik kan geen sms-berichten meer sturen naar verslaggevers om ons programma aan te kondigen. Ik ben helemaal zwart. Ik vraag het aan Erdogan. Moet ik naar de verkiezingen gaan? Is dit wat je wilt? Het kan geen verkiezing zijn. gehouden in Turkije. Dit is laf.“ gezegd.

Kemal Kılıçdaroğlu reageerde op de beslissing van BTQ en plaatste nog een video op zijn Twitter-account. De video liet het briefje vallen „Ik vond het helemaal geweldig“. Kemal Kılıçdaroğlu deelde zijn bericht met een notitie en beschuldigde president Erdoğan van harde woorden. Hij zal het programma uitleggen aan verslaggevers. smsKılıçdaroğlu verklaarde dat dit verboden is en gebruikte giftige uitdrukkingen.

Ik ben helemaal zwart. Ik vraag Erdogan. Word ik niet gekozen? Is dat wat je wilt? In Turkije stemmen kan niet gedaan worden. Deze lafaard is een lafaard. Het land vertrekt vanwege de lafaards, het is niet mogelijk om te kiezen. Wat wil je van dit land, lafaard?‘

Kamal Kılıçdaroğlu: Ik viel helemaal flauw

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"