Nachrichten aus Aserbaidschan

Nieuw bericht van Kılıçdaroğlu, die uitlegde dat zijn sms over EYT was geblokkeerd: Deel deze video met iedereen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Kemal Kılıçdaroğlu, de presidentskandidaat van de Nationale Alliantie, heeft een nieuwe video van het sociale netwerk gepubliceerd. Kılıçdaroğlu zei dat de sms’jes die hij naar de burgers stuurde over degenen die de pensioengerechtigde leeftijd bereikten, werden geblokkeerd door de BTK. land om welke reden dan ook.

Kılıçdaroğlu zei:

Nu heb ik een verzoek aan iedereen die deze video bekijkt. Mijn lieve mensen; Onder deze video laat ik een link achter waar je de video kunt downloaden. Stuur nu iedereen deze video naar al je contacten. We zullen al onze mensen bereiken, ondanks de paleishoofden en de instellingen van het paleisapparaat. Onthoud, samen zullen we winnen.“

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"