Nachrichten aus Aserbaidschan

President Erdogan: „Als je de verkiezingen wint, komt er dan een verandering in de Raad van Ministers?“ Antwoord: We gaan ons personeel vernieuwen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

President Erdoğan maakte evaluaties over de tweede verkiezingsronde in de live-uitzending die hij bijwoonde. Erdogan wees erop dat hij het kabinet zal veranderen als hij de verkiezingen wint en zei: „We zullen een kabinet hebben dat de 2e eeuw van onze Republiek waardig is. We zullen onze weg voortzetten met kaders die toegewijd zijn aan ons grote ideaal. en sterk Turkije. zijn nooit gestopt met het verliezen van personeel, zullen we niet.“

Er is een mentaliteit die geen recht op leven geeft aan degenen die er niet toe behoren. God verhoede deze mentaliteit. Nadat Inka Bey zijn kandidatuur had ingetrokken, heb ik hem gebeld. Ik sprak ook mijn spijt uit dat hij ontslag nam uit de kandidatuur. Ondertussen bracht ik mijn beste wensen over aan zijn zieke moeder. Toen ik Inca’s bezorgdheid hoorde, belde ik hem en deed hem mijn beste wensen. We zeiden dat we ons best zouden doen als dat nodig zou zijn. Ik kwam uit het ziekenhuis, hij zei dat hij aan het rusten was.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"