Nachrichten aus Aserbaidschan

Davutoğlu’s eerste woorden nadat Erdoğan de verkiezingen won: ik wens ons land succes – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Ahmet Davutoğlu, voorzitter van de Toekomstpartij, een van de relevante partijen van de Nationale Alliantie, legde een verklaring af op zijn sociale media-account nadat president Erdoğan de verkiezingen had gewonnen. Davutoğlu verklaarde dat hij een uitgebreide evaluatie zal maken nadat de resultaten bekend zijn gemaakt en zei: “Ik wens dat de verkiezingsresultaten gunstig zijn voor ons land en onze natie. Ik feliciteer onze burgers die met grote democratische volwassenheid aan de verkiezingen hebben deelgenomen.” gezegd.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"