Nachrichten aus Aserbaidschan

Laatste minuut! President Erdogan beëdigd op de Grote Nationale Assemblee van Turkije – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Laatste minuut! President Erdoğan, die de verkiezingen won, legde een eed af in de Turkse Grote Nationale Vergadering nadat hij een volmacht had gekregen van Devlet Bahçeli. Erdogan werd minutenlang toegejuicht door de afgevaardigden van de Volksunie in de hal.

Erdogan, die bij de deur werd verwelkomd met een officiële ceremonie, kwam om 15.00 uur de zaal binnen met de presentatie van de tijdelijke voorzitter van de Turkse Grote Nationale Vergadering, Devlet Bahçeli. Nadat hij zijn volmacht had genomen, ging Erdoğan naar het podium en las de tekst van de eed voor. Die momenten werden minutenlang met applaus onthaald door de vertegenwoordigers van de People’s Alliance.

Nadat de tekst van de eed was voorgelezen, stonden alle afgevaardigden op en zongen het volkslied met de aankondiging van Bahçeli. President Erdoğan verliet de Algemene Vergadering met applaus nadat het volkslied was gespeeld.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"