Nachrichten aus Aserbaidschan

President Erdoğan, die de eed aflegde in de Turkse Grote Nationale Vergadering, is in Beştepe voor de beëdigingsceremonie. – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

President Erdoğan, die de eed aflegde in de Grote Nationale Vergadering van Turkije, ging na zijn bezoek aan Anıtkabir naar de Kulliye voor de eedceremonie. Na aankomst bij poort A van het presidentieel complex voegde de bereden ceremoniële unie zich bij het konvooi van Erdogan. Toen president Erdogan met zijn cavalerie de Kulliye binnenging, werden 101 kanonnen afgevuurd.

„Turkiye is een stemmen Hij beëindigde het proces vreedzaam en stelde een voorbeeld voor de hele wereld. Onze natie, die op 14 mei afgevaardigden heeft aangesteld om in de Turkse Grote Nationale Vergadering te dienen, toonde op 28 mei hun medeleven met ons. Na deze verkiezing, waarin het presidentiële regeringssysteem een ​​motie van vertrouwen kreeg, zullen we 5 jaar later de eeuw van Turkije realiseren. Zoals we hebben beloofd, zullen we de getroffenen van de aardbeving naar hun nieuwe huizen brengen. Als 12e president zullen we de broederschap van onze natie blijven beschermen en onze staat hoog houden.“

De karavaan van president Erdoğan, die de ceremonie zal bijwonen, sloot zich aan bij de Mounted Ceremony Association nadat hij poort A van het complex had bereikt. Toen Erdogan met zijn cavalerie het complex betrad, werden 101 kanonnen afgevuurd. Daarnaast werden 101 artillerie-eenheden beschoten op het legerhoofdkwartier van de luchtmacht, landmacht en marine.

President Erdoğan, die de eed aflegde in de Turkse Grote Nationale Vergadering, is in Beştepe voor de beëdigingsceremonie.

De deelname aan de beëdigingsceremonie van president Erdoğan was intens. Er werd aangenomen dat veel staatshoofden, premiers en ministers de ceremonie bijwoonden waarvoor 4000 mensen waren uitgenodigd. President van Azerbeidzjan Ilham Aliyev, premier van Armenië Nikol Pashinyan, president van Venezuela Nicolas Maduro, staatshoofden van Afrikaanse landen wonen ook de ceremonie bij.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"