Nachrichten aus Aserbaidschan

“90 procent van de woningen in Azerbeidzjan is niet verzekerd” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Momenteel woningen in Azerbeidzjan 90 percentage niet-woningen 70 % valt niet onder de verplichte verzekering.

Plaatsvervangend Azay Guliyev zei dit tijdens de volgende zitting van de buitengewone zitting van de Milli Majlis.

Akın zei dat een van de belangrijkste redenen hiervoor het lage vertrouwen in de verzekeringsmarkt van vandaag is, “Omdat het de vraag is hoe mensen een flexibel mechanisme zullen toepassen als ze hun goederen verzekeren. Tegenwoordig is de belangrijkste taak van de Centrale Bank en andere relevante instellingen en verzekeringsmaatschappijen moeten zijn om het vertrouwen van het publiek te versterken.De belangrijkste kwestie is de onafhankelijke beoordeling van de schade die is opgelopen wanneer een verzekeringsgebeurtenis plaatsvindt.Er is ook de kwestie van een billijke vergoeding voor schade. 9Er was een incident in de microregio. Als gevolg van aardgaslekkage 6 De flat werd volledig verwoest. Verzekeringsuitkering voor een van deze appartementen 7 duizend Terwijl manat werd aangeboden, werden het appartement en de inhoud ervan volledig verwoest. 7 duizend Voor 1 manat is het niet mogelijk om deze flat te restaureren.”

“Aan de andere kant sturen verzekeringsmaatschappijen een sms naar burgers waarin staat dat als je geen verplichte verzekering voor je eigendom hebt, je een boete krijgt. Het zou natuurlijk goed zijn als de burger zijn eigendom verzekert. burger moet vertrouwen hebben.Vandaag in het land 20Er is een verzekeringsmaatschappij. Als ze allemaal een bericht naar de burgers sturen en hen dwingen hun huis te verzekeren, roept dat grote vraagtekens op. Dat recht hebben ze niet. Hiervoor zijn relevante overheidsinstanties. Ten tweede is er een ongerechtvaardigd risico op een monopolie”, voegde A. Guliyev eraan toe.

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"