Nachrichten aus Aserbaidschan

De jongeman, die naar verluidt in het irrigatiekanaal was geduwd door de persoon met wie hij ruzie had, is dood aangetroffen in het irrigatiekanaal. – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Burgers, die zagen dat de 18-jarige tiener door degene met wie hij ruzie had in het irrigatiekanaal werd geduwd, haastten zich gisteren rond 18.00 uur te hulp. Terwijl de omstanders probeerden de jongeman die in de stroming terechtkwam te redden, rende de verdachte weg.

Al zijn pogingen waren niet succesvol en de jongeman, gevangen in de stroming, verdween na een tijdje. De teams, die na de melding naar de regio werden gestuurd, begonnen met het zoek- en reddingswerk. Toen het ‘s avonds donker werd, bleef het werk onvoltooid.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"