Nachrichten aus Aserbaidschan

TuranBank viert haar 31ste verjaardag! – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

®We zijn er trots op al 31 jaar uw betrouwbare partner te zijn!

TuranBank, dat in 1992 met haar activiteiten begon, viel op door haar stabiliteit in de Azerbeidzjaanse banksector, won het vertrouwen en de sympathie van haar klanten, handhaafde haar imago als een betrouwbare zakenpartner, onderging in de loop der jaren een uitgebreide ontwikkeling en werd een bank. een van de grootste financiële instellingen van het land.

De bank viert de 31e verjaardag van haar activiteiten en heeft in de loop der jaren vele successen behaald, bijgedragen aan de ontwikkeling van de particuliere sector in het land door kleine en middelgrote ondernemers te ondersteunen en haar klanten gemakkelijkere, snellere en veiligere diensten aan te bieden . profiteren van bankdiensten door maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden die digitaal bankieren biedt. Door de criteria van professionaliteit, betrouwbaarheid en hoge bedrijfscultuur als leidraad te nemen bij haar activiteiten, heeft TuranBank haar financiële stabiliteit door de jaren heen behouden en haar positie in de financiering van commerciële ondernemingen versterkt. Daarnaast is zij erin geslaagd haar klantenbestand uit te breiden door met haar 800 medewerkers financiële diensten en producten te leveren aan meer dan 150.000 mensen en zakenmensen in 19 verkooppunten en is zij vastbesloten om op basis van haar successen haar succes de komende tijd voort te zetten.

Tijdens haar activiteiten heeft de Bank belangrijke wijzigingen aangebracht om haar serviceniveau te verhogen, heeft ze geprobeerd te profiteren van de kansen die de digitalisering met zich meebracht, en biedt ze haar klanten momenteel digitale producten aan die voldoen aan de behoeften van elke periode door gemakkelijke bankdiensten op afstand aan te bieden. Met het vernieuwde internetbankieren en de mobiele applicatie met veel doorontwikkelde functies heeft het de waardering van haar klanten gewonnen als de innovatieve bank van haar klanten.

Gedurende de 31 jaar dat TuranBank actief is, heeft het altijd de reële sector ondersteund, de toegang van ondernemingen tot financiële middelen uitgebreid en bijgedragen aan de ontwikkeling van de economie van het land. In de afgelopen jaren heeft de Bank samengewerkt met prestigieuze internationale financiële instellingen, International Finance Corporation (IFC), European Bank for Reconstruction and Development (IFC), evenals lokale instellingen zoals Entrepreneurship Development Fund (SIF), Agricultural Credit and Development Agency (AKIA), Mortgage Credit Guarantee Fund (IKZF), EBWO), Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB), ECO Trade and Development Bank (ECO TDB), EMF Microfinance Fund, United States Agency for International Development (USAID), Islamic Private Sector Development Corporation (ICD), Incofin Investment Fund, Deutsche De ontwikkeling van de niet-oliesector van het land werd sterk ondersteund door de samenwerking met het für internationale Kooperation eV-fonds in het kader van de Sparkassenstiftung-financiering van kleine en middelgrote ondernemingen . .

Door zich te houden aan het principe van sociale verantwoordelijkheid gedurende haar 31-jarige werkingsperiode, heeft TuranBank gezinnen met een laag inkomen ondersteund die speciale sociale bescherming nodig hadden, werklozen in het kader van het programma voor zelfstandigen, en families van veteranen en martelaren die hebben geschreven verklaringen. Een echt heroïsch epos om de territoriale integriteit van ons land te beschermen en ons land te redden van vijandelijke bezetting. Tegelijkertijd werd, als voortzetting van het werk in deze richting, nauw samengewerkt met de “YASHAT” -stichting, het Armed Forces Aid Fund van de Republiek Azerbeidzjan en het Karabach Revival Fund. Het is geen toeval dat de bank 3 jaar op rij is bekroond voor haar project Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door de Azerbaijan Banks Association. TuranBank zal de sociale zekerheid blijven ondersteunen van onze veteranen en families van martelaren die hun gezondheid hebben verloren als gevolg van de bescherming van de territoriale integriteit van ons land.

Als TuranBank willen we iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de afgelopen 31 jaar enorm bedanken en ons vertrouwen uitspreken dat we bij elk project dat ze implementeren de kwaliteitsverwachtingen van onze klanten en partners zullen overtreffen.

Omdat de naam vertrouwen schept, doet de handtekening dat ook!

Turan Bank

Veilig bij ons…

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"