Nachrichten aus Aserbaidschan

Een moeder sterft in straatrace naast haar 7 maanden oude baby – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

IzmirTerwijl de auto met kenteken 35 BOS 208 en de auto met kenteken 35 ENG 73, waarvan de bestuurder in de wijk Gaziemir niet kon worden achterhaald, op straat aan het racen was, botste de bestuurder tegen de vrachtwagen met kenteken 35. AN 884. De auto met kenteken 35 ENG 73 verloor de macht over het stuur. Door de klap van de klap stopte de pick-up met kenteken 01 TD 971 ervoor en viel op zijn kant. De auto met nummerplaat 35 BOS 208 raakte van de weg en botste tegen de ijzeren leuningen om een ​​ongeval te voorkomen. Nadat de burgers die het ongeval zagen de situatie meldden bij de Alarmcentrale 112, werden de hulpdiensten, politie en brandweer ter plaatse gestuurd.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"