Nachrichten aus Aserbaidschan

Britse passagier op vlucht van Turkish Airlines overleden aan hartaanval – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Turkse luchtvaartmaatschappijen Een van de passagiers op de vlucht (THY) New York-Istanbul, een 62-jarige Brit, stierf tijdens de reis aan een hartaanval.

THY Istanbul vluchtnummer TK02 Boeing 777-300 type TC-JJS vliegtuig vertrok om 21:10 lokale tijd vanaf New York John F. Kennedy International Airport. Toen het vliegtuig de Atlantische Oceaan overstak, werd een van de passagiers, I.B. werd ziek. Terwijl het cabinepersoneel als eerste reageerde, werd ook de gezagvoerder geïnformeerd over het incident. De piloten besloten een noodlanding te maken in Shannon, Ierland. Toen echter werd begrepen dat de passagier was overleden, werd de landing geannuleerd en werd de vlucht voortgezet.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"