Nachrichten aus Aserbaidschan

Qatar en VAE openden hun ambassades na 6 jaar! Türkiye welkom – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en treinbesloten hun ambassades te heropenen. In de verklaring die vandaag op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken van de VAE, de ambassade van Doha, is gepubliceerd, treinEr werd opgemerkt dat Turkije heeft besloten zijn ambassade in Abu Dhabi en het consulaat in Dubai te heropenen.

In de verklaring werd gesteld dat het genoemde besluit was genomen op basis van de overeenkomst die werd bereikt tijdens de top van de Samenwerkingsraad van de Golf (GCC) die begin 2021 in Al-Ula, Saoedi-Arabië werd gehouden, en het belang dat door beide staten werd gehecht. Er werd gemeld dat de bilaterale betrekkingen begonnen te worden versterkt om de wil van de leiders van de twee landen te belichamen om hun wensen te realiseren.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"