Nachrichten aus Aserbaidschan

‘Veranderings’ bericht van CHP’s 81-jarige leider, die Kılıçdaroğlu ontmoette: Verandering brengt ideeën, geen mensen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Voorzitter van de Republikeinse Volkspartij Kemal KilicdarogluHij was gisteren voorzitter van de provinciale voorzittersvergadering. In de gezamenlijke tekst die na de bijeenkomst werd gepubliceerd, ondertekend door de hoofden van 81 provincies, “We volgden de kritiek. Verandering is een fascinerend, toverwoord. Het zijn echter ideeën en principes die blijvende verandering zullen brengen, niet mensen. We hebben het over verandering vraagt ​​om structurele en functionele tekortkomingen die voortkomen uit een persoonsgericht verlossend discours, en het is duidelijk dat dit niet tot een gezond resultaat zal leiden. stemmen Ondanks de oproepen tot ‘verandering’ en ‘ontslag’ na de nederlaag, werd geanalyseerd dat de provinciale presidenten achter Kılıçdaroğlu stonden.

De vergadering van provinciale voorzitters, voorgezeten door CHP-voorzitter Kemal Kılıçdaroğlu, duurde gisteren 8 en een half uur. Tijdens de vergadering, die gesloten was voor de pers, werden oproepen tot “verandering in de CHP” en de congreskalender besproken, en werden evaluaties na de verkiezingen gemaakt.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"