Nachrichten aus Aserbaidschan

Kamran Aliyev: “De vorming van het maatschappelijk middenveld in Azerbeidzjan hangt samen met de naam Heydar Aliyev” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

“De goedkeuring van de grondwet, de belangrijkste wet van het soevereine Azerbeidzjan, de oprichting van het maatschappelijk middenveld, het bepalen van een nieuwe economische route, de keuze voor een Europees georiënteerde ontwikkelingsstrategie en andere factoren voor eens en voor altijd. politieke stabiliteit in het land is de grote leider. Het is verbonden met de naam Heydar Aliyev.”

Het rapport meldde dat hoofdaanklager Kamran Aliyev dit zei tijdens de internationale conferentie over “Zorgen voor transparantie in de context van zakendoen en mensenrechten”, gehouden bij het parket van de procureur-generaal.

Volgens hem waren de relevante staatsinstellingen in het presidentieel decreet “Over de goedkeuring van het staatsprogramma voor de bescherming van de mensenrechten” van 18 juni 1998 verplicht om deel te nemen aan internationale overeenkomsten over mensenrechten van Azerbeidzjan, om een ​​wetenschappelijke instelling. -Het onderzoeksinstituut op dit gebied zet zich in voor volledige naleving van internationale normen en naleving van mensenrechtenverplichtingen om normatieve en wettelijke voorschriften op mensenrechten toe te passen.

“Het werk aan de uitvoering van het staatsprogramma gaat door en Azerbeidzjan heeft de afgelopen jaren samenwerking ontwikkeld met invloedrijke internationale organisaties die actief zijn op het gebied van mensenrechten. Tegelijkertijd heeft het veel internationale documenten ondersteund op het gebied van mensenrechtenbescherming en heeft aanzienlijke successen geboekt bij het nakomen van internationale verplichtingen op dit gebied.

De hoofdaanklager merkte op dat als gevolg van het doelgerichte beleid dat in de republiek wordt gevoerd onder leiding van de Azerbeidzjaanse president Ilham Aliyev, die een waardige volgeling is van het staatsbeleid van de Grote Leider, hoge resultaten zijn bereikt op alle gebieden van het leven van het land.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"