Nachrichten aus Aserbaidschan

In Zardab werd een wedstrijd onder de politie gehouden ter herdenking van de 100ste verjaardag van Heydar Aliyev – Xebbers | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van de geboorte van de Grote Leider Heydar Aliyev, werd een ongewapend zelfverdedigingskampioenschap gehouden onder de politie op de middelbare school nr. 1 in de stad Zardab.

Het “Rapport” werd hierover geïnformeerd door de Persdienst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Voorafgaand aan het evenement werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de Grote Leider Heydar Aliyev, die hun leven opofferde voor de soevereiniteit en territoriale integriteit van Azerbeidzjan, en werd het volkslied gespeeld.

De gasten, die een toespraak hielden, gaven uitgebreide informatie over het eervolle levenspad van Heydar Aliyev, de stichter van de moderne staat Azerbeidzjan, en zijn werk voor de vooruitgang van ons land, en wensten succes aan de deelnemers aan de wedstrijd. De overige politieagenten in het kampioenschap, dat in 2 fasen werd gehouden als zelfverdediging en man-tegen-man-gevechten, werden beloond met medailles, diploma’s en souvenirs.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"