Nachrichten aus Aserbaidschan

Biden verbreekt de stilte over de Russische Wagner-opstand: VS heeft niets te maken met wat er is gebeurd – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

De Amerikaanse president Joe Biden sprak met verslaggevers voor de camera’s in het Witte Huis. bidden, Ruslandhuurlingen leger WagnerHij verbrak zijn stilzwijgen over de opstand van Rusland tegen de regering-Poetin.

bidden, RuslandHij nam nota van de Wagner-groep. Biden verklaarde dat hij de nationale veiligheidsgroep had opgedragen zich voor te bereiden op verschillende scenario’s en ontmoette ook de leiders van de Amerikaanse bondgenoten. RuslandHij onthulde dat ze een online interview hadden afgenomen.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"