Nachrichten aus Aserbaidschan

Felle reactie van de AK-partij op het hijsen van de Griekse vlag voor de Hagia Sophia: gebrek aan respect leidt tot frustratie – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

AK-partijwoordvoerder Ömer Çelik reageerde hard op social media-fenomeen Mike Kondylas, die met de Griekse vlag zwaaide voor de Hagia Sophia-moskee. Çelik zei: “De Hagia Sophia-moskee is het hart van onze natie. Het zal het zegel van ons land blijven met zijn eeuwige oproep tot gebed. Elk gebrek aan respect ervoor zal leiden tot teleurstelling.”

Het Griekse social media-fenomeen Mike Kondylas deed een poging tot schandalige provocatie in Istanbul. Terwijl Kondylas als museum werd gebruikt, poseerde hij met de Griekse vlag voor de Hagia Sophia, die in 2020 werd geopend als moskee in opdracht van president Recep Tayyip Erdoğan. Kondylas zei: “Op een dag zal het terugkeren naar de oorspronkelijke eigenaar. Er zal een Griekse stad in Istanbul zijn.”

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"