Nachrichten aus Aserbaidschan

Balikesir Civil Society Platform, gevormd door 25 organisaties, legt een statement af: Ban festivals – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Het Balıkesir Civil Society Platform, dat TÜGVA, MUSIAD, ÖNDER, Science Dissemination Society, IHH en AGD omvat, eiste dat de festivals zouden worden verboden. In de verklaring gepubliceerd met de kop “Laten we zeggen ‘stop’ tegen de fouten die op de festivals worden gemaakt”, werd beweerd dat de festivals “het moreel van de jeugd vernietigden”, “rellen en rellen veroorzaakten”, en eisten dat vrouwen de manier. rebellie en de weg naar rebellie. en mannen wonen elk evenement afzonderlijk bij.

In de verklaring met de titel “Laten we een einde maken aan de fouten die op de festivals zijn gemaakt”, gepubliceerd door het Balıkesir Civil Society Platform, werd beweerd dat de feestdagen “het moreel van de jeugd vernietigden” en “rellen en rellen veroorzaakten”. Er werd beweerd dat dergelijke activiteiten de “Turkse tijd” schaadden. Daarnaast werd geëist dat mannen- en vrouwenafdelingen bij alle evenementen gescheiden zouden zijn en dat de verkoop van alcohol verboden moest worden.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"