Nachrichten aus Aserbaidschan

De gemeente Muş heeft een ander gigantisch project ondertekend: project afvalwaterzuiveringsinstallatie komt tot leven – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

President Asya zei na de ondertekeningsceremonie in het presidentiële gebouw: “Met de vreugde en het geluk van het voltooien van de infrastructuur van onze stad als geheel, hebben we een protocol ondertekend met ons bedrijf en ons adviesbureau voor de levering van het veld. We beginnen met de bouw van onze zuiveringsinstallatie, wat we zien als een groot tekort voor onze stad. We hechten veel belang aan ons project, want nadat we onze infrastructuur hadden voltooid, vervuilden de riolering en riolering van de stad de Karasu-rivier en de Murat-rivier . We hebben er lang aan gewerkt en nadat we het project hadden voltooid, hebben we ons aanbestedingsproces voltooid door financiering te verstrekken aan de Japan Development Agency, en met dit project zullen we het geluk ervaren een project te realiseren dat een leefbaardere omgeving biedt voor onze stad. “We geven om de gezondheid van mens en dier”, zei hij.

De gemeente Muş heeft weer een gigantisch project ondertekend: het project voor de afvalwaterzuiveringsinstallatie komt tot leven

President Asya vervolgde zijn toespraak als volgt: “De kosten van ons project bedragen ongeveer 293 miljoen lira. Hopelijk is het ons doel om het zo snel mogelijk af te ronden. Dit is een project waar we veel om geven. Laten we de stad leefbaarder maken , schoner water en een schoner milieu. Allereerst wensen ons aannemersbedrijf HES Grup en ik de heer Alparslan veel geluk en succes. Ik wens de heer Tamer, ons adviesbureau, nogmaals succes. De schoonheid van het voltooien van een klus voordat de beloofde tijd. Nogmaals, onze onderzoeksprojectmanager, water- en rioleringsmanager en onze technische staf hebben hard samengewerkt. We zullen het openstellen voor gebruik. Moge dit project nuttig zijn. Moge het gunstig zijn voor de mensen van onze stad. Moge Allah zij blij met onze regio en ons land in het algemeen. Ik hoop dat het het zal brengen. “

De gemeente Muş heeft weer een gigantisch project ondertekend: het project voor de afvalwaterzuiveringsinstallatie komt tot leven

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"