Nachrichten aus Aserbaidschan

President: “Het Azerbeidzjaanse volk en de staat stonden vanaf de allereerste momenten van deze strijd naast de broederlijke Turkse staat en het Turkse volk” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Op die dag dat het ware heroïsche epos werd geschreven, creëerde uw oproep van het broederlijke volk van Turkije aan u (president Recep Tayyip Erdoğan – red.) een ondoordringbaar schild tegen verraderlijke bedoelingen en redde uw land van grote tragedies.

Het “rapport” meldt dat deze gedachten werden uitgedrukt in de brief van president Ilham Aliyev gericht aan de Turkse president Recep Tayyip Erdogan op de verjaardag van de gebeurtenissen van 15 juli.

Benadrukkend dat het Azerbeidzjaanse volk en de Azerbeidzjaanse staat vanaf de allereerste momenten in deze strijd achter de broederlijke Turkse staat en het Turkse volk stonden, veroordeelde president Erdoğan de verraders die de constitutionele structuur en legitieme macht van het land aanvielen met de volgende woorden: We deelden onze vreugde en verdriet en bewees eens te meer dat we één natie zijn, twee staten.

President Ilham Aliyev sprak zijn vertrouwen uit dat we onze gezamenlijke inspanningen zullen voortzetten om de onverwoestbare broederschap, eenheid en solidariteit tussen Azerbeidzjan en Turkije, die onze grootste troef is, te behouden en over te dragen aan toekomstige generaties, en dat we onze strategische richting uitgebreid zullen ontwikkelen en versterken. alliantie.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"