Nachrichten aus Aserbaidschan

De „Sesh-gosha“-campagne van „Kontakt“ eindigde met grote overwinningen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Vorige week werd de door winkelketen „Kontakt“ aangekondigde „Shesh-gosha“-campagne gepresenteerd.

In de finale gooiden 7 deelnemers met de dobbelstenen voor de finale „Volkswagen ID.4“. finalisten 4/1, 4/1, 2/1, 6/1, 6/5, 4/3 en 5/2 Ook al staan ​​ze met hun combinatie heel dicht bij de elektrische auto, ze kunnen het product niet kopen omdat “Shesh-Gosha” niet gebruikt kan worden. 100% bedrag Ze waren blij dat ze hadden gewonnen.

Het is vermeldenswaard dat sinds het begin van de campagne, van juni tot heden, tienduizenden klanten die de winkels van het netwerk bezoeken, de waarde van de producten die ze hebben gekocht, hebben verlaagd. tot 100% Ze wisten het terug te winnen. Totaal binnen de campagne 589 263 AZN werd verdiend.

Bovendien ontvingen de twee gelukkigste deelnemers aan de campagne de superprijs ‘Volkswagen ID.4’ als gratis geschenk voor zichzelf en hun families.

De eerste winnaar komt dus uit de regio Gabala. Gulara Jalalova Hoewel hij met de taxi naar Bakoe kwam om te dobbelen, keerde hij terug door een auto te winnen.

Ik ben een vaste klant van „Kontakt“. Allereerst vaatwasser, strijkijzer, pan, etc. er bestaat. Ik begrijp Deze keer kocht ik een koelkast voor de bruidsschat van mijn dochter. Ik opende mijn handen en bad en gooide 3 shesh (zes) en de laatste shish-dubbel. Ik had nooit gedacht dat ik een auto zou winnen. Mijn gebeden zijn verhoord. We waren als gezin heel gelukkig. „We zullen als gezin dezelfde auto gebruiken.“

Een andere gelukkige winnaar van de elektrische auto is iemand die in Bakoe woont Elvin Hasanov het was. De gelukkige kwam naar de „Ayna Sultanova“ -winkel van het netwerk om „PlayStation 5“ te kopen en ontving een kaartje voor de finale van de week als Gulara Hanım. In de finale won het „Shesh-gosha“-schot van zijn vriend hem een ​​elektrische auto.

Ik kwam naar de Ayna Sultanova-winkel „Kontakt“ om „PlayStation 5“ te kopen. Mijn vriend was bij mij. Hij gooide de dobbelstenen voor mij. Ik ben zo blij. Mijn vriend en ik rijden om de beurt.”

U kunt ook het Call Center *6060 bellen voor informatie over de komende spannende campagnes van „Kontakt“ en ook de sociale media-accounts van het netwerk volgen!

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"