Nachrichten aus Aserbaidschan

Seizoensaanbod van AFB BANK: provisievrije lening, minimale rente, looptijd van 48 maanden – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

®“AFB Bank“ lanceert een nieuwe campagne voor geldleningen onder de naam „Aanbieding van het seizoen“. In het kader van de op 19 september aangekondigde campagne heeft iedereen die een officieel salaris of pensioen ontvangt, veel voordelen bij het afsluiten van een lening.

Mensen die hun salaris ontvangen van de ‘AFB Bank’, mensen die in de overheid en de oliesector werken, en gepensioneerden kunnen profiteren van de minimumrente. Het is mogelijk om leningen te gebruiken vanaf een jaarlijkse rente van 11,99%.

Er wordt dus geen commissie in rekening gebracht van klanten die voor de eerste keer een lening bij AFB Bank bestellen. Met andere woorden: als de lening voor 3-48 maanden wordt aangegaan, wordt er geen commissie betaald bij het omzetten in contanten of bij het overboeken naar een andere rekening.

Meer gedetailleerde informatie over deze campagne en andere producten van „AFB Bank“, die haar klanten altijd tevreden stelt met wederzijds voordelige aanbiedingen www.afb.az U kunt ons bereiken via de website, het callcenter van 1545 of de officiële pagina’s van de bank op sociale netwerken. Ook aan klanten van „AFB Bank“. online lening Ook levert zij diensten en dankzij deze dienst is het mogelijk om snel een lening te krijgen.

Wij willen erop wijzen dat „AFB Bank“, die werkt vanuit het principe elke klant individueel en zorgvuldig te benaderen, verschillende bankdiensten aanbiedt aan zowel rechtspersonen als echte personen. Het is momenteel actief in de steden Sumgait, Ganja en Gabala met 7 vestigingen en 4 afdelingen in Bakoe.

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"