Nachrichten aus Aserbaidschan

IDF-woordvoerder neemt een vrije dag om het revalidatieziekenhuis van broeder Kibbutz Be’eri te bezoeken – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Tussen welk bezoek? Ruïnes van kibboets Beeri De woordvoerder van het Israëlische Ministerie van Defensie, Daniel Hagari, die meerdere keren per dag op televisie verschijnt in de buurt van Gaza, ging zondag naar Adi Negev-Nahalat Eran in de Eshkol-regio om terug te keren naar het hoofdkwartier van het IDF/het Ministerie van Defensie in Kirya, Tel Aviv. zijn ernstig gehandicapte broer Yoni was een van de eersten dorpelingen.

Een IDF-woordvoerder die het revalidatieziekenhuis van het dorp bezocht, zei: “Ik ben erg opgewonden om hier vandaag te zijn. Wij zijn intern Moeilijke tijden vereisen strijd en de geest van de Israëlische samenleving. Deze plek, die ik ken sinds de bouw ervan, vertegenwoordigt de goedheid en kracht van de Israëlische samenleving.

Ik ben blij om de grote kracht en speciale aandacht hier te zien. “Dit geeft ons veel kracht en herinnert ons aan waar we voor vechten.”

Avi Wortzman, CEO van het dorp en het revalidatieziekenhuis, voegde hieraan toe: “We versterken de handen van onze vriend brigadegeneraal Hajar en alle IDF-soldaten. Het volk Israël maakt een moeilijke tijd door. Door ons aan te sluiten bij de nationale inspanningen hebben we besloten een revalidatieafdeling te openen die 28 extra bedden zal toevoegen aan de bestaande 80 bedden op de afdelingen. We nodigen alle zuidelijke inwoners en soldaten die rehabilitatie nodig hebben uit in ons nieuwe en beschermde revalidatieziekenhuis. We hebben hier een geweldig, professioneel team dat voor u klaarstaat.”

“Ik ben blij om de grote kracht en speciale aandacht hier te zien. Het geeft ons veel kracht en herinnert ons aan waar we voor vechten.”

Woordvoerder van het Israëlische leger brigadegeneraal Daniel Hagari

IDF-woordvoerder brigadegeneraal Daniel Hagari ging naar Adi Negev-Nahalat Eran in de Eshkol-regio om zijn ernstig gehandicapte broer Yoni, een van de eerste bewoners van het dorp, te bezoeken. (Credit: Adi Negev-Nahalat Eran)

Wortzman is sinds 2016 directeur van ADI Negev-Nahalat Eran en werkt hard om hoogwaardige huisvesting en uitgebreid onderwijs, revalidatie en sociale diensten te bieden aan honderden mensen met ernstige handicaps in de Negev en in het hele land.

Na de oprichting van Beit Moriah Garin Torani in 1993 werd hij algemeen directeur van Joods Onderwijs bij Mi’Bereshit en medeoprichter van Masa Israel. In 2002 won hij de Magen Le’Yeled-prijs van het premier voor zijn werk bij het opzetten van een netwerk van gemeenschapscentra voor risicokinderen, en in 2008 werd hij loco-burgemeester van Beersheba. Hij werkte als MK tussen 2013-2015. en vice-minister van Nationaal Onderwijs.

In Israël wonen duizenden ernstig gehandicapten

Tienduizenden peuters, kinderen, tieners en volwassenen hebben het zwaar In Israël wonen mensen met een handicap. Deze beperkingen weerhouden hen ervan veel en gevarieerde acties uit te voeren die voor de meesten van ons eenvoudig en zinloos lijken, maar ze belemmeren hun vermogen om te dromen, te geloven en te groeien niet, voegde hij eraan toe.

Advertentie

“Elke dag kiezen we er hier bij Adi voor om ons niet te concentreren op beperkingen, maar op grote en kleine dromen en het vermogen van elke persoon om deze te verwezenlijken”, aldus Wortzman. Er is ook een nederzettingscentrum in Jeruzalem.

“Wij geloven dat mogelijkheden en beperkingen beginnen in de menselijke ziel. In behandelcentra en beroepsrevalidatiecentra zorgen we voor mensen van alle leeftijden die vanaf de geboorte gehandicapt zijn of gehandicapt zijn als gevolg van verschillende verwondingen, waardoor ze zich zonder enige beperking kunnen ontwikkelen en slagen. “Wij zullen er altijd zijn voor degenen die niet voor zichzelf kunnen zorgen.”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"