Nachrichten aus Aserbaidschan

Brazilië nationale team ging door naar de volgende ronde

Vrijgegeven: 6 december 2022 00:57

In de 1/4 finale treffen ze Kroatië.

Op 5 december werden nog twee wedstrijden van de 1/8 finale van het Wereldkampioenschap voetbal gehouden.

Jouw dag In de eerste wedstrijd stond het Japanse nationale team tegenover Kroatië. De wedstrijd begon om 19.00 uur en de winnaar werd niet binnen 90 minuten bepaald – 1:1. In dit geval werd er een half uur extra gespeeld. De winnaar in de verlenging is niet bepaald. Het Kroatische team, dat trefzekerder was in de strafschoppenserie, ging door naar de 1/4 finale van het WK.

Jouw dag Het Braziliaanse team stond in de laatste wedstrijd tegenover Zuid-Korea. In de wedstrijd die om 23.00 uur begon, versloegen de Zuid-Amerikanen hun tegenstander met een knappe score. Een 4:1 overwinning bracht Brazilië naar de 1/4 finale van WK-2022. Op 9 december treffen ze Kroatië in de 1/4 finale.

Nederland, Argentinië, Frankrijk en Engelse teams kwalificeerden zich voor de 1/4 finales.

WK-2022: 1/8 finale