Nachrichten aus Aserbaidschan

Jale, Lala, Lyudmila, Veronica, Khalida en anderen …

Misdaad Er worden momenteel mensen gezocht voor criminaliteit.

Vrouwen worden ook gezocht.

Azerbeidzjan door het ministerie van Binnenlandse Zaken Misdaad Hier zijn enkele van de vrouwen die worden gezocht in overeenstemming met verschillende artikelen van de wet.

Het geheim van Jala Mirish van Nasir

Over haar Misdaad Er is aangekondigd dat er een huiszoeking zal worden ingesteld in overeenstemming met artikel 178.2.4 van de Wet (Fraude – gepleegd met aanzienlijke schade).

Malikova Khalida Sarvarovna

Gezocht op grond van artikel 178.3.2 van het Wetboek van Strafrecht, heeft Khalida Malikova fraude gepleegd door grote schade aan te richten.

Karimova Ellada Bemand geheim

Hij wordt gezocht op grond van artikel 178.2.2 van het Wetboek van Strafrecht. Ellada Kerimova heeft opnieuw fraude gepleegd.

Het geheim van Askerova Afsana Gahraman

Over Azerbeidzjan Gezocht op grond van artikel 128 van het Wetboek van Strafrecht, wordt Afsana Askerova beschuldigd van het opzettelijk toebrengen van lichte schade aan de gezondheid.


Veronika Karmakova Nikolajevna

Veronika Karimova wordt gezocht op grond van de artikelen 206.3.2, 234.4.1 en 234.4.3 van het Wetboek van Strafrecht. Een vrouw die door een groep handlangers wordt beschuldigd van smokkel, wordt ook gezocht voor het illegaal voorbereiden, produceren, verwerven, opslaan, vervoeren, verzenden of verkopen van drugs, psychotrope stoffen of hun voorlopers.


Tarusova Lyudmila Borisovna

179.3.2, 324, 312.1 van het Wetboek van Strafrecht. Lyudmila Tarusova, gezocht op grond van de statuten, werd beschuldigd van grootschalige verduistering, bezit of bezit van de staatsvlag. Azerbeidzjan In daden die het staatsembleem van de republiek en de ambtenaar beledigen omkoping beschuldigd van geven

Het geheim van Hajiyeva Gulnara Zakir

Gezocht op grond van artikel 178.2.4 van het Wetboek van Strafrecht (Fraude – gepleegd met aanzienlijke schade).

Aliyeva Nadezhda Grigorievna

Gezocht op grond van de artikelen 178.2.1 en 320.1 van het Wetboek van Strafrecht, wordt Nadezhda beschuldigd van fraude en vervalsing van een officieel document door een groep handlangers.


Abdullayeva Hicrana Rajab geheim

Een gezochte vrouw wordt op grond van artikel 144.1.2.2 van het Wetboek van Strafrecht beschuldigd van mensenhandel. Hij deed deze actie opnieuw.

Farzaliyeva Halide Ali meisje

Khalida Farzaliyeva, gezocht op grond van artikel 320.1 van het Wetboek van Strafrecht, werd eveneens ontslagen. Vrij Wordt beschuldigd van het maken of verkopen van een valse overheidsprijs, stempel, zegel of briefhoofd voor hetzelfde doel als de vervalsing of illegale vervaardiging of verkoop van een dergelijk document met het doel een certificaat of ander officieel document te gebruiken.

Akbarova Lala Vilayat geheim

Gezocht op grond van de artikelen 144-1.2.1, 144-1.2.2, 144-1.2.4 van het Wetboek van Strafrecht, wordt Lala Akbarova beschuldigd van mensenhandel.

Darvishova Hamida Hamid geheim

234.1 en 234,4 van het Wetboek van Strafrecht. Hamida Darvishova, gezocht op grond van de artikelen, was betrokken bij drugshandel en psychotrope stoffen.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"