Nachrichten aus Aserbaidschan

Voormalig hoofd van Air Force Financial Service gearresteerd

Azerbeidzjan Leger Weer Financiële Dienst van de Strijdkrachten Voormalig chefKolonel Jalal Kazimov arresteren gepubliceerd.

Baku Leger In verband met de ontdekking van financiële overtredingen bij het Ministerie van Defensie voor de rechtbank Leger Weer Financiële Dienst van de Strijdkrachten Voormalig chefOver kolonel Jalal Kazimov arresteren Bij de selectie van de beperkende maatregel is rekening gehouden met de inzending van de opsporingsinstantie.

Rechter De presentatie, voorgezeten door Jamal Ramazanov, hield een presentatie van vier maanden over Kazimov. arresteren Er is gekozen voor een beperkende maatregel.

Kazimov wordt beschuldigd van het verduisteren van meer dan 1 miljoen manats.

Opgemerkt moet worden dat een paar dagen geleden het Ministerie van Defensie Ministerie van Financiën chef Rafael Khalilov, hoofd van de financiële afdeling van de “N” militaire eenheid Fazail Aliyev, hoofd van de financiële afdeling van de landmacht Fazail Aliyev Vakantie Bayramov en ambtenaar van de financiële afdeling Alizade vusal De zoon van Adalat werd in hechtenis genomen. Over hen Baku De Militaire Rechtbank heeft een bevel gegeven.

Totale schade 10 meer dan een miljoen manats.

24 uur“”Voormalig hoofd van Air Force Financial Service gearresteerdEen artikel gepubliceerd met de titel “Press Club”

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"