Nachrichten aus Aserbaidschan

Zuster van Aliyev’s assistent kwam overeen met de waarzegger voor 10.000 manats per maand

Minister Inspiratie Aliyev’s assistent Minister Hoofd van het ministerie van Staatscontrole van de administratie Karam Hasanov broer Rena Agarzaeva Hij probeert ongeveer 2 miljoen lira terug te krijgen in naam van waarzeggerij. De echtgenoot van Agarzayeva is een van de twee veroordeelden in de zaak 10 Hij tekende een overeenkomst om 1.000 manats te betalen. Zo veel Sanan Agarzayev verklaard in de rechtbank.

Agarzayeva’s waarzeggerij, de waarzeggerij van haar zoon, enz. Er wordt beweerd dat in totaal 1 miljoen 998 duizend meerdere keren van hem zijn gestolen onder de naam fraude. Dus ongeveer anderhalf jaar Dageraad Ismiyeva en werd zijn onofficiële vrouw Ceyhun Zeynalli ze worden geoordeeld. Zeynallı staat onder arrest, terwijl Ismiyeva huisarrest heeft. Aanklager Zeynallı is 13 jaar oud en Ismiyeva is 13 jaar oud 10 en 6 maanden arresteren vroeg om straf.

als slachtoffer Sanan Agarzayev erkend. Op 16 februari vertelde hij de rechtbank dat hij een notariële overeenkomst had getekend met een van de beklaagden, Ismiyeva en haar familie. De afspraak is dat de familie het elke maand aan hem geeft. 10 Hij zal in totaal 500.000 manats betalen, 1.000 manats. Hij zal ook een verklaring afleggen dat hij niet zal klagen.

De verdachte en zijn advocaten zijn tot dusver betrokken bij het onderzoek en rechtbank Zeynallı en Ismiyeva gaven respectievelijk 220.000 manats en 102.000 manats terug.

Al in dit geval rechtbank proces eindigt. Dit is de laatste fase van het proces voor de uitspraak – de beklaagden hebben het laatste woord.

In dit proces worden de relaties tussen Ismiyeva en Zeynallı gespannen. Ismiyeva beweert dat ze het grootste deel van het geld dat ze van Agarzayeva ontving aan Zeynallı gaf, met wie haar ex-man een affaire had.

Zeynalli maar hij zegt dat hij heeft gelogen. Ismiyeva stuurde het geld dat ze van de zus van de vice-president ontving via banken naar verschillende mensen. Zelfs zijn advocaat vroeg de banken om opheldering over deze kwestie. De kwestie bleef echter open.

“Mijn moeder heeft kanker. Nu heb ik mijn kinderen naast de deur achtergelaten. Mijn vader is 71 jaar oud. Er is niemand om voor mijn kinderen te zorgen. Houd daar alsjeblieft rekening mee bij het beoordelen van mij.”Ismiyeva zei hij met zijn laatste woorden.

Hij voegde eraan toe dat zijn vrouw hem in deze rechtbank op een andere manier presenteerde en hem vernederde.

Zeynallı vroeg om tijd om zich voor te bereiden op zijn laatste woord en om zijn advocaat te ontmoeten. Tijd tot 21 februari.

Misdaad beweerd in de zaak Dageraad Ismiyeva Hij maakte zijn fortuin bekend op Instagram. Ze stelde zich voor als Maya. Volgens de aanklacht zei hij, nadat hij gesprekken had gestart met Rena Agarzayeva, dat hij de hulp nodig zou hebben van een andere waarzegger, Dmitry genaamd, die in Rusland woont, om zijn problemen op te lossen.

Sanan Agarzayev Hij vertelde de rechtbank dat hij niet geïnteresseerd was in het vasthouden van de beklaagden, maar in het teruggeven van hun geld: “Ik heb hem gezegd kalm te blijven en we zullen met hem afrekenen”, zei Tariq al-Hashimi, de algemeen secretaris van de partij. Ik wil mijn geld terug. “

24 uur“”
Zuster van Aliyev’s assistent kwam overeen met de waarzegger voor 10.000 manats per maand
Een artikel gepubliceerd met de titel “RFE/RL”

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"