Nachrichten aus Aserbaidschan

Elmar Bakhshiyev: “We hebben een waardige overwinning behaald”

Google Nieuws

Na de wedstrijd tussen Gabala en Sabail in de 16e week wedstrijd van de Azerbeidzjaanse Premier League (2:0) de hoofdcoach van de Rood-Zwarten iep Bakhshiyev hield een persconferentie.

“We wisten dat de wedstrijd zwaar zou worden. Hoewel Sabail op de laatste plaats staat, blijft hij altijd een bedreiging. Deze tegenstander is sterk genoeg om op het veld te verrassen. We hebben het team voorbereid op een zware wedstrijd. We wisten het.” hij is, We moeten wennen aan het spel om te winnen. volgens mij hij is, spelers hebben de gegeven taken vervuld en We hebben een waardevolle overwinning behaald. Asif Mammadov is een van de belangrijkste spelers. Hij nam ook deel aan alle wedstrijden. In de wedstrijd van vandaag wilden we hem zowel tactisch als in rust beschermen. De blessure is niet erg ernstig, het is een microblessure. We denken dat hij de komende dagen mee zal trainen met het team. Over het algemeen hadden we in de eerste helft de kans om 4-5 doelpunten te maken. Als we ze zouden evalueren, zouden we naar een ander spel kijken. Maar in dit voetbal is het niet mogelijk om elke kans te grijpen. Ik zag wat ik wilde op het plein. Het team liet zien wat ze wilden doen op het veld.”