Nachrichten aus Aserbaidschan

Legend of Zmeiniy Island – Ze kozen ervoor om te sterven zonder zich over te geven

Google Nieuws

Rusland naar Oekraïne sneeuwOp de eerste dag van de oorlog werd een zeer tragische geschiedenis van heldendom geschreven.

Het kleine eiland Zmeiniy in de Zwarte Zee kwam gisteren meerdere keren in het nieuws. Verlaat het eiland vroeg in de ochtend Rusland gevangen genomen door de soldaten. Een paar uur later kondigde de Oekraïense kant de herovering van het eiland Zmeiny aan. ’s Avonds kondigde officieel Kiev de herbezetting van het eiland aan.

De details van dit nieuws, dat klonk als gewone oorlogsinformatie, kwamen ’s nachts op het eerste gezicht naar voren. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zei in zijn toespraak om middernacht dat het eiland Zmeiny verloren was gegaan. en kondigde aan dat alle 13 soldaten die het eiland bewaakten, waren gedood. Hij verklaarde dat hij na de dood van alle soldaten de titel Held van Oekraïne had gekregen.

Een paar uur later leken de bewakers van het eiland Zmeiniy te praten met het binnenvallende Russische leger. Het is te horen in de audio-opname hij is, naderen van het eiland Rusland Het oorlogsschip bood herhaaldelijk via de radio aan zich over te geven aan het Oekraïense leger. Maar het Oekraïense leger gaf zich niet over, vaderland en kies een eervolle dood!

Vanwege onethische uitspraken presenteren we de audio-opname in verkorte vorm.

Rusland „Ik ben een Russisch oorlogsschip. Bloeden sneeuwIk stel voor dat je je wapen laat vallen en je overgeeft om de fles te pakken. Ik herhaal, ik ben een Russisch oorlogsschip. Anders wordt je neergeschoten. Hoe heb je mij begrepen?“

Onmiddellijk daarna namen de Oekraïense soldaten zonder aarzelen een besluit. Ze kiezen liever voor de dood dan voor overgave!

‚Pas toen kwam het onder onze aandacht. Zweer het jezelf.‘

Het antwoord van de Oekraïense helden is te horen op de radio:

„Russische soldaten, ga… (vloekend)!“

En ze sloten zich voor altijd aan bij Oekraïne…

Je kunt naar PS Audio luisteren op het telegramkanaal t.me/pressklubaz.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"