Nachrichten aus Aserbaidschan

De indringers proberen Kiev opnieuw te bezetten

24 uur“ informeert hij is, Oekraïne Stafchef van de strijdkrachten Kiev Om 00:00 uur gaf hij operationele informatie over de Russische agressie. zij hebben opgenomen hij is, vijand Oekraïne sneeuwvan de lucht en blijft aanvallen.

Momenteel zijn de indringers militair en burgerluchthavens, commandocentra, weervoorspelling aanvalsverdedigingssysteemfaciliteiten, belangrijke infrastructuurfaciliteiten, nederzettingen in verdedigingszones en brand eenheden.

Kiev In de richting van de politie probeert de vijand de aanval af te weren door een ponton te bouwen over de rivier de Irpen op het grondgebied van Demidov.

Een andere poging van de indringers om de stad Irpin in te nemen mislukte. Oekraïne de verdedigers vernietigden de uitrusting van de aanvallers.

De Generale Staf merkte op: hij is, Oekraïne Tank van de strijdkrachten en gemechaniseerde eenheden nemen in alle richtingen belangrijke posities in met ondersteuning van artillerie-installaties. piloten indringers weervoorspelling met succes de slagen afweren.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"