Nachrichten aus Aserbaidschan

Oekraïne deed hetzelfde – RUSSISCHE MILITAIRE ZAL AAN VRIJWILLIGERS AANBIEDEN

Aan de vooravond van de aanhoudende agressie van Rusland tegen Oekraïne Oekraïne Immuniteit van Russische soldaten die zich overgeven aan het Ministerie van Defensie en Gegarandeerde hulp in contanten.

Minister van Defensie Alexei Reznikov in een verklaring “Russische soldaat, jij sterft” en naar ons land gestuurd om te worden gedood. Het uitvoeren van strafrechtelijke bevelen. Als je je wapen laat vallen, heb je immuniteit en We garanderen dat we 5 miljoen roebel (ongeveer 80.000 manats) betalen “.

Reznikov Hij zei ook dat er geen genade zou worden getoond aan de indringers die zich niet wilden overgeven.

“24 uur”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"