Nachrichten aus Aserbaidschan

“Vredebewaarder” Generaal Rustam Muradov werd ook geconfronteerd met sancties

Europeese Unie Nieuwe extra’s op nieuwe sanctielijst, 26 meer op lijst en Het omvat een bedrijf dat Rustam Muradov omvat. Het document is gepubliceerd in het officiële blad van de EU en het besluit is in werking getreden. Dat meldt RIA Novosti.

Andere functionarissen op de lijst en met het leger Rusland Er is ook Rustam Muradov, plaatsvervangend commandant van het zuidelijke militaire district van het leger.

Onthouden hij is, R. Muradov Rusland Hij voltooide zijn taak als commandant van de vredesmacht van de Federatie in Karabach op 6 september vorig jaar. Muradov 2020na het conflict in de herfst Rusland benoemd tot commandant van de vredesmacht 2022 januariDe Russische vredesmacht staat onder leiding van generaal-majoor Andrei Volkov.

“24 uur”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"