Nachrichten aus Aserbaidschan

Oekraïense soldaten lanceren mogelijk een interceptorraketaanval op Wit-Rusland

Oekraïne van de strijdkrachten Ali Als de opperbevelhebber besluit, Oekraïne Het leger zou een preventieve raketaanval kunnen lanceren op het grondgebied van Wit-Rusland. “24 uur“ informeert hij is, hierover Oekraïne op een van de tv-zenders spindel Beveiliging en zei Alexei Danilov, secretaris van de Defensieraad.

„Onze soldaten zijn momenteel in ons land. Rusland militaire uitrusting en middelen vernietigt. Indien nodig, Ali Als de opperbevelhebber in deze richting besluit, zal het worden geaccepteerd‘, zei hij.

Detail

Minister als hij besluit, van Oekraïne tot Wit-Rusland sneeuw„Natuurlijk“, zei Danilov, toen hem werd gevraagd of hij een preventieve aanval zou uitvoeren.

In aanvulling op

Staat Special Communications Service-rapporten over Telegram hij is, Vanuit de stad Mozyr, waar gisteren in Oekraïne de Iskander-raket werd gelanceerd (Wit-Rusland – red.) Kiev richting 20De helikopter vertrok.

28 februari om 02:31 Minsk-tijd (Kiev 01:31) Een andere raket werd gelanceerd vanuit de Wit-Russische stad Mozyr naar Oekraïne.

Oekraïens leger kan een preventieve raketaanval op Wit-Rusland lanceren

24 uurNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"